Politika zasebnosti

shape

Ta stran se uporablja za obveščanje obiskovalcev spletne strani o naših pravilnikih z zbiranjem, uporabo in razkritjem osebnih podatkov, če se je kdo odločil za uporabo naše storitve ali spletnega mesta.

Če se odločite za uporabo naše storitve, se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v zvezi s tem pravilnikom. Osebni podatki, ki jih zbiramo, se uporabljajo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Vaših podatkov ne bomo uporabljali ali delili z nikomer, razen kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.

Zbiranje in uporaba informacij

Za boljšo izkušnjo lahko med uporabo naše storitve od nas zahtevate nekatere osebno prepoznavne podatke, vključno z vašim imenom, telefonsko številko in poštnim naslovom, vendar ne omejeno nanje. Informacije, ki jih zbiramo, bomo uporabili za vzpostavitev stika ali identifikacije.

Dnevniški podatki

Vsakič, ko obiščete našo storitev, zbiramo podatke, ki nam jih pošlje vaš brskalnik in se imenujejo Dnevniški podatki. Ti dnevniški podatki lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola v računalniku (“IP”), različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, in druge statistike.

Varnost

Cenimo vaše zaupanje pri posredovanju vaših osebnih podatkov, zato si prizadevamo uporabiti komercialno sprejemljiva sredstva za njihovo zaščito. Ne pozabite pa, da noben način prenosa po internetu ali način elektronskega shranjevanja ni stoodstotno varen in zanesljiv, zato ne moremo zagotoviti njegove popolne varnosti.

Spremembe pravilnika o zasebnosti

Občasno posodabljamo našo politiko zasebnosti. Zato vam svetujemo, da to stran vsake toliko pregledate, da bi našli morebitne spremembe. O vseh spremembah vas bomo obvestili, tako da na tej strani objavimo nov pravilnik o zasebnosti. Te spremembe začnejo veljati takoj po objavi na tej strani.